restaurant-1
restaurant-3
restaurant-2
restaurant-4

Activitats a la Garrotxa Restaurant Càmping Ecològic Lava

Activitats a la Garrotxa Restaurant. Al Restaurant del Càmping Ecològic Lava dins de de del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa oferim menjar de proximitat i qualitat, des d’entrepans i pizzes a menú o servei a la carta.

Tot i estar dins de del Càmping Ecològic Lava el seu servei és de Restaurant, ambientat amb eines del camp al més pur estil Western-Volcànic, amb grans vidrieres per a a gaudir del paisatge que ofereix la zona volcànica de la Garrotxa. Aquí podràs menjar cuina volcànica i productes de la mateixa terra. Els nens podran jugar a l’aire lliure mentre a els pares fan sobretaula tranquil·lament, ja que podran gaudir de les instal·lacions del Càmping Ecològic Lava. El nostre Restaurant et capacitat per atendre grups concertats.

Activitats a la Garrotxa Restaurant. Si voleu venir en grup, consulteu les possibilitats de menús per col.lectius i grups.

El bar restaurant en temporada baixa obre a les 9’ooh fins a les 17’00 hores, diaris i feiners i de 9,00€ a 23,00h divendres, dissabtes , ponts i festius.
Temporada alta i ponts festius obre a les 9’00 h fins a les 23’00 hores
Altres a consultar segons temporada.

 

Us cal un menú a mida per un grup o per alguna celebració?, només ens ho heu de dir i us fem pressupost a mida. Festes aniversari, de feina, escoles ,….

 

CARTA/MENÚ

Per a la realització de l’activitat us podeu posar en contacte con el 972 68 03 58 o al nostre formulari, parlem?

ACTIVITATS GARROTXA TAMBÉ ET POT OFERIR:

  • Lava Parc
  • Hostal medieval CASA DELS POETES
  • Restaurant Can Fesol
  • Hostal Allotjament Can Fesol a Santa Pau
  • Càmping Ecològic Lava