A la muntanya, civisme

A la muntanya, civisme

Malauradament encara hi ha gent que menysprea o fa mal la natura per simple desconsideració. Aquestes conductes incíviques per part de grups minoritaris afecten a una gran majoria. Un exemple real és fer una foguera enmig de la muntanya sense cap mena de control ni coneixement, i que acaba creant un incendi. Com és evident, aquests actes afecten a la natura, i a moltes espècies animals i vegetals que moren per aquests actes desconsiderats.

Des d’Activitats Garrotxa volem conscienciar sobre aquest tipus d’accions que tenen unes conseqüències molt negatives en el nostre entorn natural.

Un altre problema molt greu és l’abocament de residus en abocadors il·legals. Aquest acte incívic massa habitual afectant greument al medi ambient. Per reduir aquest impacte mediambiental, ens agradaria recordar que sempre que tinguem algun tipus de residu el guardem a la motxilla o en alguna butxaca del pantaló fins que trobem una paperera o bé un container de reciclatge.

A Activitats Garrotxa tenim la filosofia de cuidar i gaudir de la natura des del respecte i el civisme.

A la Garrotxa ens esforcem per conservar el parc natural que ha creat un ecosistema únic sobre una superfície volcànica. Aquest és un altre motiu per cuidar els nostres parcs naturals de Catalunya, ja que cada un d’ells desprèn una màgia i una llibertat que no podem aconseguir en cap altre espai.

Una de les activitats que està molt sol·licitada pels nostres clients són les passejades en carruatges per la Fageda d’en Jordà. Aquesta activitat és perfecte per passar l’estona amb la família desconnectant de tot i gaudint d’un dels paisatges més bonics de tota la Garrotxa. A més aprendreu coses noves gràcies a les curiositats que explica el nostre guia, el que us permetrà conèixer encara més l’entorn.

Una altre activitat a l’aire lliure i que és guiada és la ruta en trenet per la Zona Volcànica de la Garrotxa. En aquesta activitat els visitants s’ho passen molt bé, ja que és una ruta que es pren amb calma i poden veure tot el que envolta el ecosistema dels volcans inactius.

També tenim activitats enfocades cap als nens més petits de la casa. A Activitats Garrotxa els nens podran gaudir d’un fantàstic passeig amb poni, amb el qual poden fer-se amics dels nostres animals.

Recordeu que cuidar els nostres boscos és una responsabilitat de tots.